Mail?

T1 har nu fået rodet lidt med en mailserver og har rodet rundt så nu kan han finde ud af det.
Det skal siges at det IKKE er en mail med pop3 adgang. Det drejer sig derimod om et alias som sender videre til din "normale" konto hos din internetudbyder eller hvad du nu har til din mail.

For at DU kan få det skal du sende en mail til T1 (eller hive i ham i kanalen) og komme med et navn til delen foran @'et og så den email adresse som det skal sendes videre til. Og så er det klaret..

PS. Det er T1's egen lille P133 i hans skab der står og trækker det, men den vil/burde/bør være så stabil som BNAA (Bolignet Århus) - hvis den pludselig ikke skulle være til at komme i kontakt med, så kunne det evt. skyldes nedbrud hos BNAA og ikke omvendt. T1 skal nok forsøge at holde kanalen orienteret om evt. ændringer og andet.

Med forbehold for ændringer, atomkrig, politiaktioner, strømafbrydelser, kabler der bliver flået ud ved uheld osv osv osv.

Mvh. T1 jens@dueholm.dk

PPS. Bliver der skrevet en mail til en forkert adresse/er serveren nede, så vil mailen blive leveret til T1 selv. Så er I advaret mht. at sende og modtage småsnuskede og perverse mails over her.. Og nej, jeg kan/vil selvfølgelig ikke læse indholdet når serveren kører normalt.